Hytter til salgs / leie

Vi har tidvis hytter for salg og leie i alle områder. Her vil du finne de som er ledige til enhver tid.

Solgt: Ny eksklusiv hytte, 147kvm, 900 moh, panoramautsikt. Påkostet kjøkken og garderober

Solgt

Hytta har svært gode løsninger og er innholdsrik. Gulv og paneler har smakfulle og moderne farger. Håndverket som er utført oser av kvalitet med skjult spikring og listefrie overganger tak/vegg.

Hall/entre har god plass og romslig garderobe. Kjøkkenet har innredning fra Uvdal Snekkerverksted og benkeplatene er «steinplater» Arden Blue Matt.Kjøkkenet har svært gode tekniske løsninger og integrerte hvitevarer.

Den kombinerte stue/kjøkken har god plass til stort spisebord, her kan hele familien samles til hyggelige måltider og samtidig nyte den fantastiske utsikten. Stuen nr. 2 har utganger til 2 terrasser, en mot NØ og en mot syd. her kan morgenkaffen nytes mens sola stiger opp mens man kan nyte solnedgangen på den andre. Kveldsola gir sine siste stråler ved 22:30 tiden om sommeren. Hytta er utstyrt med 2 stk delikate bad, fullt innredet og et bad har også tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. I første etg er det 2 soverom hvorav et har utgang til egen terrasse mot soloppgangen i øst.

Fra hall/entre er det flott trapp til hems, hemsen har svært god takhøyde og store vinduer mot den flotte utsikten. Det er 2 romslige separate soverom på hemsen.
Den store garasjen har god plass til bil samtidig er det god lagringsplass.

Ute er det laget 3 terrasser slik at man kan flytte seg etter sol, vær og vind.

Denne hytta bærer preg av skikkelig godt håndverk, utført av lokale håndverkere som er kjent for kvalitet.

Se finn.no finnkode: 211877587


Forbehold om feil og endringer. Avgifter til staten tilkommer.