Hytter til salgs / leie

Vi har tidvis hytter for salg og leie i alle områder. Her vil du finne de som er ledige til enhver tid.

Hytte med panoramautsikt kommer for salg

Lekker hytte til salgs, 107 kvm, 850 moh, med panoramautsikt.
Svært godt utstyrt.

Fantastisk beliggenhet i Vorsetlia på Søre Vegglifjell. Bør oppleves.

Hytte med panoramautsikt kommer for salg.

Stor flott hytte for hele familien i Vorsetlia, Søre Vegglifjell.

Denne hytta har en plassering man bare kan drømme om, storslagen utsikt, sol fra morgen til kveld, stor terrasse og flere utesoner hvor man finner sol og le for vær og vind. 

Den store stuen med kombinert kjøkken og spiseplass gir et intimt inntrykk samtidig som den gir romslig plass. Fra kjøkkenbenken er du tett på spiseplassen som har flott utsikt, her kan frokosten nytes til soloppgangen og den sene kveldsmiddagen nytes i solnedgangen. Det er 2 direkte utganger til terrasse, en fra vaskerom og en fra stuen. 

Hytta har sengeplass til 8 personer fordelt på 3 soverom, 2 bad, innvendig bod og 1 utebod, uteboden(2018) er på hele 15m².

Byggeår 2012. P-rom 107m²

Det er selvfølgelig innlagt vann og avløp. Hytta er tilkoblet fibernett. Tomten er selveiet og er på hele 1641m²

 

Alle bilder er private og tatt av eier, visning kan avtales på tlf. 99 25 62 24

 

Eksklusiv hytte til leie, 147kvm, 900 moh, panoramautsikt. Svært godt utstyrt. Se finnkode 288714969

Fantastisk beliggenhet i Myrefjellhøgde Syd på Søre Vegglifjell som bør oppleves.

Hytta har svært gode løsninger og er innholdsrik. Gulv og paneler har smakfulle og moderne farger. Håndverket som er utført oser av kvalitet med skjult spikring og listefrie overganger tak/vegg.

Hall/entre har god plass og romslig garderobe. Kjøkkenet har innredning fra Uvdal Snekkerverksted og benkeplatene er «steinplater» Arden Blue Matt.Kjøkkenet har svært gode tekniske løsninger og integrerte hvitevarer.

Den kombinerte stue/kjøkken har god plass til stort spisebord, her kan hele familien samles til hyggelige måltider og samtidig nyte den fantastiske utsikten. Stuen nr. 2 har utganger til 2 terrasser, en mot NØ og en mot syd. her kan morgenkaffen nytes mens sola stiger opp mens man kan nyte solnedgangen på den andre. Kveldsola gir sine siste stråler ved 22:30 tiden om sommeren. Hytta er utstyrt med 2 stk delikate bad, fullt innredet og et bad har også tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. I første etg er det 2 soverom hvorav et har utgang til egen terrasse mot soloppgangen i øst.

Fra hall/entre er det flott trapp til hems, hemsen har svært god takhøyde og store vinduer mot den flotte utsikten. Det er 2 romslige separate soverom på hemsen.
Den store garasjen har god plass til bil samtidig er det god lagringsplass.

Ute er det laget 3 terrasser slik at man kan flytte seg etter sol, vær og vind.

Denne hytta bærer preg av skikkelig godt håndverk, utført av lokale håndverkere som er kjent for kvalitet.

Se finn.no finnkode: 288714969