Søre Vorsetvatn

Søre Vorsetvatn er et tomtefelt beliggende 860 moh rett ved fjellvann og en idyllisk gammel setervoll, i en unik setting. Feltet ligger innerst i Vorset på Søre Vegglifjell, et område kjent som fjellvannriket på Vegglifjell. 

 

Turmulighetene er rett utenfor hytteveggen i alle himmelretninger. På Søre Vorsetvatn får du hvilepuls med ro, nydelig utsikt og lang solgang. 

Her kan du realisere hyttedrømmen.

 

Tomtene er klare for bygging, og vi kan være behjelpelige med alt fra søknad til ferdig bygd hytte fra lokale leverandører med lokal trygghet.

Det er ingen byggeklausul annet enn det som fremkommer i reguleringsbestemmelsene.

Tilgjengelige tomer

Tomt 1 - 1455 kvm
kr. 1.100.000

Tomt 1 er stor og ligger for seg selv nederst på feltet. En lun og usjenert plass og på vinteren går skiløypa rett forbi.

Tomt 2 - 1375 kvm
kr. 1.150.000

Tomt 2 har fri flyt utover myra sørover. En privat og stor tomt med praktfull utsikt nordover mot Nordre Vegglifjell og fjellene rundt

Tomt 3 - 1310 kvm
kr. 1.200.000

Tomt 3 blir nærmeste nabo med setervollen. Du får din egen bekk som sildrer forbi og ski in - out til langrennsløypa på vinterstid.

Tomt 6 - 1458 kvm
kr. 1.400.000

Tomt 6 ser fint mot Blefjell som titter opp bak Søre Vorsetvatn i sør. Du får også den sjarmerende setervollen og fjellutsikten mot nord

Tomt 9 - 1291 kvm
kr. 1.450.000

Tomt 9 er en stor tomt som ligger fritt uten naboer på 3 sider. God boltreplass for hele familien og vakker utsikt mot Vorsetfjell og fjellene i nord

Tomt 10 - 1237 kvm
SOLGT

Tomt 10 gir deg alt; utsikten til fjellene både i sør, vest og nord, fjellvannet og seterlandskapet

 

Se mer

Tomt 12 - 1267kvm
kr. 1.300.000

Tomt 12 har nydelig utsikt over Søre Vorsetvatn i øst og til vakre Vorsetfjell i vest. .

 

Se mer

Tomt 13 - 1511 kvm
kr. 1.750.000

Tomt 13 ligger for seg selv og er den største tomten på feltet. Det gir mulighet for et trivelig og usjenert hyttetun.

Hvorfor Søre Vegglifjell?

Her kan hyttedrømmen bli virkelighet. Vi tilbyr hyttetomter i alle kategorier. Store luftige tomter med mye sol og flott utsikt. Alle tomtene er i umiddelbar nærhet til skiløyper, turstier, badeplasser, fiskevann og uberørt natur. Søre Vegglifjell er

                                                          -kort vei til langt vekk-

Om du ønsker en visning av en av tomtene, ta gjerne kontakt med oss. Vi tar deg gladelig med på en visning som et første steg for å realisere hyttedrømmen din på Søre Vegglifjell.

Eksklusive hyttetomter med panoramautsikt!

I Vorsetlia - gapahuken og bålpanna står klar

På Smyl-Li hyttefelt. Svært god tilknytning til løypenettet

Oppfyll drømmen med hytteidyll!