Smyl-Li
Her finner du fred og ro i flott natur

STORE LUFTIGE HYTTETOMTER MED HØYSTANDARD, UTSIKT OG SVÆRT GODE SOLFORHOLD

Smyl-Li ligger i nærheten av Sundtjønn og Svartløk på Søre Vegglifjell.

Smyl-Li på Søre Vegglifjell er ett flott hyttefelt hvor vi tilbyr 10 store og solrikeluftige hyttetomter. Tomtene leveres med helårsvei, vann, avløp og strøm til tomte-grensene og har en godt opparbeidet infrastruktur. Tomtenes areal er fra 1000 til 2000kvm. Fiber bygges ut og forventes klart i 2022.

På vinteren kan man nyte milevis med oppkjørte og preparerte skiløyper, skiløypa går rett ved hyttefeltet sørger for kort vei fra  alle tomtene. Her ligger forholdene til rette for det perfekte hyttelivet. Her kan barn, unge, voksne og gamle finne seg til rette med aktiviteter som fisketur til dusinvis med flotte ørret-vann, sykkel-turer, fotturer langs vei, merkede stier eller bare labbe i vei gjennom skog, myrer og på snaufjellet. Smyl-Li omringes av Sundtjønnåe, her står ørreten og venter på en ivrig sportsfisker. På vinteren kan man nyte milevis med oppkjørte og preparerte skiløyper. 

Tomtene tilbys som selveier eller festetomt med innløsning til fast pris.

Tilgjengelige tomer

Tomt 22- 1302 kvm. Kr.1.100.000.-

Tomt 22, stor flott naturtomt, tomten er relativt flat, bakken er dekket av lyng og mose. Små bjørker og noen furutrær går igjen her. Tomten ligger i enden av blindvei. Utsikten mot Senhovd må oppleves. Tomten er ikke merket, selger kan påvise beliggenhet.

Tomt 88 - 1331 kvm kr. 1.020.000,-

Tomt 88, lett skrånende tomt. Tomten har sydvendt beliggenhet med utsikt til Sundtjønnskarven og Senhovd. Her er det god avstand til naboer.

Tomt 90 - 1722 kvm kr. 1.110.000,-

Tomt 90, stor tomt på hele 1722m². Tomten grenser mot friområde. Fiske og bademuligheter finnes rett ved tomten.

Tomt 92 - 1419 kvm kr. 1.040.000,-

Tomt 92 ligger lunt og solrikt til, grenser mot friområder. Tomten er lett skrånende.

Tomt 93 - 1024 kvm kr. 850.000,-

Tomt 93. Flott tomt med gode muligheter.

Hvorfor Søre Vegglifjell?

Her kan hyttedrømmen bli virkelighet. Vi tilbyr hyttetomter i alle kategorier. Store luftige tomter med mye sol og flott utsikt. Alle tomtene er i umiddelbar nærhet til skiløyper, turstier, badeplasser, fiskevann og uberørt natur.

Om du ønsker en visning av en av tomtene, ta gjerne kontakt med oss. Vi tar deg gladelig med på en visning som et første steg for å realisere hyttedrømmen din på Søre Vegglifjell.

Eksklusive hyttetomter med panoramautsikt!

I Vorsetlia - gapahuken og bålpanna står klar

På Smyl-Li hyttefelt. Svært god tilknytning til løypenettet

Oppfyll drømmen med hytteidyll!