Våre tomter

Ekslusive tomter med panoramautsikt på toppen av Søre Vegglifjell. Myrefjellhøgde har svært sentral beliggenhet kun 2 timer+ fra det sentrale Østlandsområdet. Her ligger alt til rette for det gode hyttelivet hele året.

 

Store tomter med ferdig utbygget infrastruktur, flott beliggenhet og mye sol. Hytten kan leveres av lokale håndverkere med sans for kvalitet.

Hvis ønskelig kan det leveres nøkkelferdige hytter

Tomt fra kr. 1.270.000,-

Smyl-Li på Søre Vegglifjell er ett annerledes hyttefelt hvor vi tilbyr 10 store og solrikeluftige hyttetomter.

Tomtene leveres med helårsvei, vann, avløp og strøm til tomte-grensene og har en godt opparbeidet infrastruktur. Tomtenes areal er fra 1000 til 2000kvm.

Tomt fra kr. 850.000,-

I Vorsetlia og Vorsetdalen på Søre Vegglifjell har vi flotte hyttetomter med nydelig utsikt over Vorsetvannet og gode solforhold. Gode fiskevann og flotte bademuligheter.

 

Vorsetlia og Vorsetdalen tilbyr hyttetomter i skrånende terreng, som gir god solgang og utsikt over vann for alle. Nærhet til preparerte skiløyper, flott turterreng, og fine forhold for sykling. Tomtene er store, fra 1 mål og oppover, med friområder rundt.

Tomt fra kr. 900.000,-

Myrefjell Hyttegrend, hytte-idyll på Søre Vegglifjell. Her er det store tomter med god plass, alle tomtene leveres med vei, vann, strøm og avløp til tomtegrensen.

 

Hyttetomtene har høy standard og ligger i flott fjellskog terreng med fin utsikt og gode solforhold. Her kan hytte-idyllen og hyttedrømmen for hele familien gå i oppfyllelse.

Tomt fra kr. 840.000,-

Hvorfor Søre Vegglifjell?

Her kan hyttedrømmen bli virkelighet. Vi tilbyr hyttetomter i alle kategorier. Store luftige tomter med mye sol og flott utsikt. Alle tomtene er i umiddelbar nærhet til skiløyper, turstier, badeplasser, fiskevann og uberørt natur.

Om du ønsker en visning av en av tomtene, ta gjerne kontakt med oss. Vi tar deg gladelig med på en visning som et første steg for å realisere hyttedrømmen din på Søre Vegglifjell.

Eksklusive hyttetomter med panoramautsikt!

I Vorsetlia - gapahuken og bålpanna står klar

På Smyl-Li hyttefelt. Svært god tilknytning til løypenettet

Oppfyll drømmen med hytteidyll!