Myrefjell Hyttegrend

Tomt 2 - 1264 kvm

kr. 1.130.000,-

 

Myrefjell Hyttegrend, hytteidyll på Søre Vegglifjell. Her er det store høy standard tomter med god plass, alle tomtene leveres med vei, vann, strøm og avløp til tomtegrensen. Fiber er planlagt. Myrefjell Hyttegrend ligger i flott fjellskogterreng med flott utsikt mot Norefjell og Senhovd. Solforholdene er svært gode. Her kan hytte-idyllen og hyttedrømmen for hele familien gå i oppfyllelse.

Beliggenheten i flott fjellskogterreng er sentral til skiløyper, turstier, sykkelruter, fiskevann, bær og soppområder. Her er det et rikt fugle- og dyreliv rett utenfor hyttedøra. Uberørt natur finnes i umiddelbar nærhet.

Tomter fra ca. 1100 kvm til 1260 kvm, priser fra kr.840.000,00 til kr.1.245.000,00

Tomtene er merket med tomtenr. plassering av tomteskilt kan ha noe avvik.

Adresse

Sted: Søre Vegglifjell
Kommune: Rollag
Område: Myrefjell Hyttegrend

Detaljer

Pris: kr.1.130.000,-
Tomtestørrelse: 1264 kvm

Egenskaper

Bjørn Drtina

+47 992 56 224
bjorn@drtina.no

Hvorfor Søre Vegglifjell?

Her kan hyttedrømmen bli virkelighet. Vi tilbyr hyttetomter i alle kategorier. Store luftige tomter med mye sol og flott utsikt. Alle tomtene er i umiddelbar nærhet til skiløyper, turstier, badeplasser, fiskevann og uberørt natur.

Om du ønsker en visning av en av tomtene, ta gjerne kontakt med oss. Vi tar deg gladelig med på en visning som et første steg for å realisere hyttedrømmen din på Søre Vegglifjell.

Eksklusive hyttetomter med panoramautsikt!

I Vorsetlia - gapahuken og bålpanna står klar

På Smyl-Li hyttefelt. Svært god tilknytning til løypenettet

Oppfyll drømmen med hytteidyll!