Myrefjellhøgde Syd

Tomt 48 - 1400 kvm

kr. 1.800.000,-

Tomt 48 ligger på en hylle og  har flotte svært fine solforhold og utsikt.  Beliggenheten må oppleves, sol hele dagen, storslått utsikt mot sydvest, vest og nord. Friområder og skiløype70 meter fra tomten.

Tomtene tilbys som selveier eller festetomt med innløsning til fastpris.

Alle tomtene er svært sentralt beliggende til merkede stier, oppkjørte skiløyper med høy standard, sykkelstier og kort avstand til fiske og bademuligheter. Gapahuk, robåt og kano til benyttelse. I tillegg er det store friområder som innbyr til sopp og bærsanking, samt flotte turer i uberørt natur rett under og over tregrensen.

Søre Vegglifjell’s sentrale beliggenhet gjør at å ha hytte her er en fin base for ferieturer, og det er nærhet til mange fine opplevelser.

Adresse

By: Søre Vegglifjell
Fylke: Veggli
Område: Myrefjellhøgde Syd

Detaljer

Pris: kr. 1.800.000,-
Tomtestørrelse: 1400 kvm

Fradelingskostnader kr.25.000,00 tilkommer

Egenskaper

Bjørn Drtina

+47 992 56 224
bjorn@drtina.no

Hvorfor Søre Vegglifjell?

Her kan hyttedrømmen bli virkelighet. Vi tilbyr hyttetomter i alle kategorier. Store luftige tomter med mye sol og flott utsikt. Alle tomtene er i umiddelbar nærhet til skiløyper, turstier, badeplasser, fiskevann og uberørt natur.

Om du ønsker en visning av en av tomtene, ta gjerne kontakt med oss. Vi tar deg gladelig med på en visning som et første steg for å realisere hyttedrømmen din på Søre Vegglifjell.

Eksklusive hyttetomter med panoramautsikt!

I Vorsetlia - gapahuken og bålpanna står klar

På Smyl-Li hyttefelt. Svært god tilknytning til løypenettet

Oppfyll drømmen med hytteidyll!