Vorsetdalen

Tomt 15 - 1301 kvm

kr. 920.000,-

Vorsetdalen 850 moh er et godt etablert hyttefelt i naturskjønne omgivelser på Søre Vegglifjell. Hyttefeltet ligger ved Nordre Vorsetvatn som er ett av mange fiskevann i området. Hyttefeltet er godt driftet sommer som vinter og tilbyr fri bruk av Gapahuk med bålpanne, kano og robåt. Det er kort avstand til 100 km preparerte skiløyper, flotte ørretvann og mulighetene for flotte sykkelturer. 130 km sykkelstier++

Tomt 18 har fin utsikt, kort vei til badeplass, fiskevann, turstier og skiløyper

Kjøretid til Vorsetdalen ca 2 timer + fra det sentrale Østlandet.

Søre Vegglifjell. 

Søre Vegglifjell ligger i Rollag kommune og er et vakkert fjellområde mellom Hardangervidda og Blefjell. Her finner man gammelt seterlandskap med fjellvann, bølgende åser og fjelltopper.

Adresse

Sted: Søre Vegglifjell
Kommune: Rollag
Område: Vorsetdalen

Detaljer

Pris: kr. 920.000,-
Tomtestørrelse: 1301 kvm

Egenskaper

Bjørn Drtina

+47 992 56 224
bjorn@drtina.no

Hvorfor Søre Vegglifjell?

Her kan hyttedrømmen bli virkelighet. Vi tilbyr hyttetomter i alle kategorier. Store luftige tomter med mye sol og flott utsikt. Alle tomtene er i umiddelbar nærhet til skiløyper, turstier, badeplasser, fiskevann og uberørt natur.

Om du ønsker en visning av en av tomtene, ta gjerne kontakt med oss. Vi tar deg gladelig med på en visning som et første steg for å realisere hyttedrømmen din på Søre Vegglifjell.

Eksklusive hyttetomter med panoramautsikt!

I Vorsetlia - gapahuken og bålpanna står klar

På Smyl-Li hyttefelt. Svært god tilknytning til løypenettet

Oppfyll drømmen med hytteidyll!